Szia Kriszti
Tényleg jók lettek a képek... Kifejezetten szívogatnivaló vagy rajtuk... :tongue:
Ezt a keményebb akciózást én is érdeklődve várom... Abból ahogy egyre bevállalosabbak, dögösebbek lesznek a képeid, már nincs is olyan messze....
Milyen terveid vannak vannak ezzel kapcsolatosan, és mit takar konkrétan? Filmezni is fogsz? És mi ez a költözés? Annyira nem vagyok képbe, hogy idehaza laktál-e eddig, vagy már nem, de a képek tanulsága szerint ez az új otthonod már külföldön van. Hova sikerült áttened a székhelyed? Ezek szerint idehaza már nem is nagyon fogsz feltünni? És hol lehet téged látni erotikus showban? Mert mintha a bloggodon valami ilyesmi szerepelt, hogy azt is csinálod. A chat meg nekem valamiért sose jön be, mindig azt írja, hogy nem vagy elérhető, még a kedvencek közé se hagyja a rendszer, hogy betegyelek... Tehát általában mikor vagy elérhető ezen a cames/chates oldalon? Egyébként pörgös, élvezetes hétvégét és persze pünkösdöt. Na majd még írok... (Most nincs hangulatom angolul post-olni, szóval jó fordítgatást mybusty, ha van hozzá ingerenciád..... :tongue:
(egyébként te is Mo-ról, vagy külföldre szakadtál?))