Krisztina Sereny

krisztina you are a beauty. there is a chance to see some bondage pictures with you? a strong girl like you will be the perfect slavegirl. i like to see you high heels too. i love your body. your perfect shaved pussy is real eyecatcher. greetings from gemany.

I think your breasts could be bigger :thumbsup: ...

But not to much!!! Keep them natural - I like big boobs... But a beautiful lady like you with monster-tits? Nooooo :crash: ...

Cy@

Szia Kriszti!

Köszi a kedves választ. Jóleső, ugyanakkor nem túl fársztó minden rajongót megválaszolni? Remélem nem, bár van itt aki egyszerű, mint egy raklap. :)

Épp most olvasom.... meg tán látom is.... tényleg nagyobb lett? :) Apropó, maga a szájt hogyan hat a testépítő/fitness karrierre? Hogy viszonyul hozzád a szakma?

üdv;
Vex

kriszti

Official Checked Star Member
Szia Kriszti!

Köszi a kedves választ. Jóleső, ugyanakkor nem túl fársztó minden rajongót megválaszolni? Remélem nem, bár van itt aki egyszerű, mint egy raklap. :)

Épp most olvasom.... meg tán látom is.... tényleg nagyobb lett? :) Apropó, maga a szájt hogyan hat a testépítő/fitness karrierre? Hogy viszonyul hozzád a szakma?

üdv;
Vex

szia Vex

ha időm engedi igyekszem mindenkinek válaszolni.
szeretem személyesen tartani a kapcsolatot. soha sem ír más helyettem a weboldalaimra vagy a forumokba. sokan felvesznek valakit aki tartja a kapcsolatot a lány helyett, de szeritnem ez nem korrekt.
a cicim most 755cc-s , eddig 3 x csináltattam és szeretném még egy kicsit nagyobbra cserélni 1000cc-sre. de még nem tudom, hogy mikor.
a fitness és testépítés világa elég vicces. mindenki álszent. a konzervatív szövetség vezetők úgy csinálnak mintha nem tudnának az oldalaimról, közben mindegyik előfizetett rá. csak nem tudják, hogy én ezt tudom az adminisztrációból.:D
írj bármikor
puszi
kriszti

kriszti

Official Checked Star Member
hello

new photos coming this weekend.
here are some of them.
hope you will like it.
many kisses
kriszti

6.jpg

7.jpg

Hi Kris, enjoying Your fantastic body on Your websites:)

Can hardly wait for PrivateKris...

Concerning Your boobs they are gorgeus as they are, but I wouldnt mind them getting bigger:D

Keep up the good work Beautiful;)

Kris..LOve the new photos. You are stunning as ALWAYS!!! Simply breathtaking beautiful. I have a question..I know I've asked before but did you ever get that BIG BIG dildo that you promised to add to your photoshoots and vids? If so, could you please please post something soon. Or at least post a few photos of you holding it or even using it. Pretty please....I can't wait!!

Halihó Kriszti!

A dilemma az dilemma.... :). Szerintem, ha eldöntötted, hogy nagyobbat szeretnél, akkor az úgyis meglesz. A nő ilyen szerzet! :) Ugyanakkor most ez így még arányos, még nem billen túl azon a bizonyos határon.. Ez a határ pedig az, ami felé a természet változatossága azért ellendít néha. Nos remélem értesz, bár eléggé képletes voltam.
A lényeg, hogy neked(nektek) tessen, de ennél is nagyobb, hogy jól érezd magad vele.

"A Szövetségiek nyálcsorgatása" című filmet látjuk? :) - Mármint, hogy előfizettek az oldaladra. Humm. Legalább ők szemet húnynak. Eléggé álszent a világunk. Aki a legjobban ellenzi a műfajt, az a lehangosabb. (Én kussolok, mert nem ellenzem! :) )
Látom Te sem.
pusza
Vex

thank you guys.
here are some new photos from the bathroom.
this free gallery is coming on friday.
many kisses
kriszti

2.jpg

10.jpg

Just love these pics Krisztina. May I politely ask you to do some full on foot fetish shots when you do your hardcore stuff? I'd love to see a guy smelling your toes and then tonguing them while he is doing the deed with you. :glugglug: